a
read the new post

Zan Petek

Po tridesetem/štiridesetem lahko govorimo o začetku konca. Nivo testosterona začne upadati, mladost in vitalno telo začneta mahati v slovo. Upočasni se metabolizem, upada mišična masa, nalagati se začne maščoba, libido upada, spanec se poslabša itd.

Tako nekako se berejo razni članki, slišijo razne oglaševalske akcije, ki posredno ali naposredno ponujajo rešitev v obliki magičnih tabletk, tretmajev, hkrati pa tudi neposredno dodajanja samega hormona, ki ga ponujajo že nekatere zasebne klinike.

Kako se bomo pučutili v določenem starostnem obdobju bo produkt načina življenja, ki smo ga živeli vsa leta pred tem. Če smo pred tem bili leta in leta neaktivni, precej ponočevali, bili nepozorni na prehrano, si kratili spanec itd., potem bo jasno, da bodo temu enkrat sledile posledice. In ja, verjetno bodo trideseta tista, kjer se bodo te posledice začele kazati. Če bomo v tej maniri nadeljevali, bodo štiridesta le še slabša. Reševanja nastalega problema z raznimi instant rešitvami bo le metanje denarja skozi okno.

Kako bomo živeli in se počutili bo na koncu v veliki meri odvisno od nas, kar je nenazadnje tudi dobro, saj bomo imeli vajeti še vedno v svojih rokah.

Za nov začetek nikoli ne bo prepozno, tudi če začnemo v xy letih, pri katerih imamo sami občutek, da pomoči več ni.

Tudi čas se bo našel, čeprav imamo občutek, da tega nimamo več. Vsi imamo na voljo 24 ur v dnevu. Stvar je le v zastavljanju prioritet in organizacije ter pravšnjih odločitev.

To ne pomeni, da je potrebno življenje obrniti na glavo.

Vsaj 30 min gibanja 3-5x tedensko bo ustvarilo pozitivno razliko

Kaj bomo jedli in koliko, odločamo sami. To pa ne pomeni, da se je potrebno odpovedati svoji najljubši hrani. Prav tako ni potrebno vsak vikend popiti vsega, kar je na voljo. Telo, predvsem jetra, in tudi denarnica nam bosta hvaležna.

Ali bomo pozno zvečer gledali še serije ali buljili v ekran je prav tako naša odločitev. Serije lahko počakajo, skrolanje po socilanih omrežjih pa tako ali tako nima nobenega smisla. Zakaj se ne bi enkrat zbudili naspani …

Kako se bomo torej počutili in delovali in kaj še bomo sposobni v naših tridesetih, štiridesetih…bo v veliki meri odvisno od nas in naših odločitev.

Za več informacij in pomoč pri vaših odločitvah me vedno lahko kontaktirate +386 41 604 676 ali info@zanpetek.si in skupaj bomo našli najboljši trening in prehrano za vas.

Zapri
Delovni čas

Ponedeljek – Petek:
07:00 – 21:00

Sobota:
07:00 – 16:00

 

Povežimo se
About

Pridobi 10 % na nakup enega treninga ali 20 % popust na paket treningov!

[mailerlite_form form_id=1]

sl_SISlovenian