m

Zan Petek

Žan Petek

 

Za vse, ki me še ne poznate – sem Žan Petek, osebni trener v Mariboru (za vse ostale, ki niste iz Maribora in okolice pa tudi online osebni trener; Maribor) in sem tu, da vam pomagam doseči vaše fitnes cilje. Z velikim veseljem delam z ljudmi v živo v našem lepem Mariboru, ali pa preko online osebnih svetovanj, in jih usmerjam k bolj zdravemu in aktivnemu načinu življenja.

 

KAKO TI LAHKO POMAGAM? 

Kot osebni trener – Maribor – se osredotočam na individualne potrebe vsakega posameznika. Verjamem v pristop, ki je prilagojen posamezniku, saj vsakdo ima svoje edinstvene cilje, omejitve in preference glede vadbe. Zato se trudim ustvariti program (online) vadbe, ki je v skladu z vašimi željami in potrebami.

Moj cilj kot osebni trener v Mariboru je pomagati vam doseči vaše cilje na trajnosten način. Ne gre le za to, da dosežemo kratkoročne rezultate, temveč se osredotočamo na spremembe, ki bodo trajale. Z več kot 10-letnim strokovnim znanjem in izkušnjami v fitnes industriji vam lahko nudim celovito podporo na vaši poti do boljšega zdravja in fitnesa.

Verjamem tudi v pomen motivacije in podpore na tej poti. Kot vaš osebni trener v Mariboru sem tu, da vas spodbujam, motiviram in vam pomagam premagovati ovire. Skupaj bomo delali kot ekipa, da dosežemo vaše cilje, ne glede na to, kako veliki ali majhni so.

KAKO ZAČETI S TRENINGI?

Začetek fitnes poti je lahko zastrašujoč, vendar ne skrbite, niste sami. Kot osebni trener v Mariboru sem tu, da vam pomagam vsak korak poti. Z mojim vodstvom, strokovnostjo in pozitivno energijo bomo skupaj dosegli vaše cilje, ne glede na to, kako zahtevni se zdijo.

Ne odlašajte več s svojim fitnes potovanjem. Stopite korak naprej k bolj zdravemu in bolj aktivnemu življenju že danes! Če iščete osebno podporo in strokovno vodstvo pri vadbi v Mariboru, sem tu za vas. Kontaktirajte me in skupaj bomo začeli delati na vašem boljšem jutri.

Jaz, kot osebni trener v Mariboru, sem več kot le strokovnjak za vadbo; bom tudi vaš mentor, motivator in vir podpore. Moj pogled na vlogo osebnega trenerja v Mariboru seže onkraj zgolj fizičnega treninga. Verjamem v celostni pristop, ki zajema tudi psihično in čustveno dobro počutje mojih strank. S pozornostjo do individualnih potreb vsakega posameznika ustvarjam prilagojene programe, ki omogočajo trajne spremembe in napredek na vseh področjih življenja.

Zakaj pa je izbira osebnega trenerja v Mariboru tako ključnega pomena?

Poleg mojega strokovnega znanja in izkušenj, imam tudi lokalno znanje, ki mi omogoča boljše razumevanje potreb prebivalcev Maribora. Poznam specifične izzive, s katerimi se soočajo ljudje v tem mestu, in zato lahko bolje prilagodim programe vadbe.

Opazujem, kako v Mariboru narašča povpraševanje po osebnih trenerjih zaradi rastoče ozaveščenosti o pomembnosti zdravega načina življenja. Ljudje se vse bolj zavedajo, kako ključno je vlaganje v njihovo zdravje in dobro počutje za kakovostno življenje. Zato sem se tudi sam srečen, da sem, zaradi mojega poklica osebnega trenerja, nepogrešljiv del tega procesa skrbi za telesno in duševno zdravje prebivalcev Maribora.

Ena od mojih prednosti kot osebnega trenerja v Mariboru je tudi dostopnost. Ponujam individualne seanse v fitnesu, ter online, kar omogoča strankam, da izberejo okolje, ki jim najbolj ustreza. In ne skrbite, tudi cenovno sem dostopen, saj verjamem v dolgoročne koristi, ki jih prinaša moje delo.

Poleg tega vedno spodbujam zdrav načina življenja v skupnosti. S svojim zgledom in motivacijskimi besedami ter mnogimi brezplačnimi vsebinami, ki jih najdete na mojih socialnih omrežjih in na moji spletni strani www.zanpetek.si spodbujam ljudi k aktivnemu življenjskemu slogu ter jim pomagam premagovati ovire na poti do boljšega zdravja. Skupaj z našo ekipo iz Core Gym-a sodelujemo tudi na raznih projektih, ki promovirajo telesno dejavnost in dobro počutje, ter se zavzemamo za vsesplošno boljše počutje naših prebivalcev.

Na koncu bi rad poudaril, da kot osebni trener v Mariboru nisem le strokovnjak za vadbo, temveč sem tudi ključni partner v skrbi za zdravje in dobro počutje lokalne skupnosti. Moja prisotnost in predanost (strmim k temu da) pomagata ljudem doseči njihove fitnes cilje ter živeti boljše, bolj zdravo in bolj zadovoljno življenje. Torej, če iščete osebno podporo pri doseganju svojih fitnes ciljev, ne glede na to, ali živite v Mariboru ali drugje, vam z veseljem pomagam.

Prijavi se na moje novice in prejemaj mesečno brezplačno in uporabno vsebino iz sveta športa ter zdravega načina življenja

👇

(ne skrbi, na mesec pošljem samo dva maila, tako, da te ne bom zasuval z nepotrebnimi maili)

  Zapri
  Delovni čas

  Ponedeljek – Petek:
  07:00 – 21:00

  Sobota:
  07:00 – 16:00

   

  Povežimo se
  About

  Pridobi 10 % na nakup enega treninga ali 20 % popust na paket treningov!

  [mailerlite_form form_id=1]

  sl_SISlovenian