a
read the new post

Zan Petek

Ideja treninga, kot prve stvari zjutraj, se morda sliši precej mučna. Ja! Potrebne je nekaj motivacije, da se navsezgodaj zvlečemo do svoje telovadnice ali fitnesa. Čeprav se na prvi pogled zdi kot maltretiranje samega sebe, lahko ta prinaša pozitivne učinke na nadaljnji potek dneva.

Nekatere študije kažejo, da lahko jutranji trening krepi in tudi izboljšuje umsko učinkovitost skozi dan. To nam bo pomagalo, da ostanemo pozornejši in odzivnejši na prepreke, ki se bodo zgodile tekom dneva. Obstaja veliko manjša možnost, da nam bodo načrte prekrižale druge obveznosti, zaradi katerih bi popoldan bili primorani izpustiti trening.

Ne bo dejavnik, ki bo kratil spanec. Vsi namreč poznamo scenarij, ko se zvečer potni in utrujeni privaljamo iz treninga. Čeprav smo izčrpani in bi si želeli iti spat, se naše telo še ni umirilo in nas ohranja budne. S tem pa izgubimo nekaj dragocenega časa za spanec. Gradi disciplino. Potrebna je disciplina in red, da se zjutraj zvlečmo iz postelje in se odpravimo treninrat. Ta pa se lahko posledično obrestuje tudi na drugih področjih življenja.

Lahko pozitivno vpliva na izbiro hrane skozi dan. Kar pomeni, da bomo izbirali hrano, ki se sklada z našimi cilji in bo zdrava ter kvalitetna. Aktivira, ter sprošča mišice in sklepe. Hkrati pa prebudi živčni sistem. Po domače povedano, na delovno mesto ali v šolo ne bomo prilezli celi trdi in zategnjeni.

Close
Delovni čas

Ponedeljek – Petek:
07:00 – 21:00

Sobota:
07:00 – 16:00

 

Povežimo se
About

Pridobi 10 % na nakup enega treninga ali 20 % popust na paket treningov!

[mailerlite_form form_id=1]

en_USEnglish